Ontdek Almelo - Nachtje weg met diner en overnachting in een uniek hotel

Bij dit Culinair nachtje weg in Almelo is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • 1x Uitgebreid ontbijt
  • 1x Culinair 5-gangen diner op 100 meter afstand van het hotel

  Prijs: vanaf € 135,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaardkamerExclusief toeristenbelasting

  Upgrade mogelijkheden:

  Cipierkamer vanaf € 5,00 per kamer per nacht
  Celblok deluxe vanaf € 15,00 per kamer per nacht
  Cipiersuite vanaf € 25,00 per kamer per nacht
  Celbloksuite vanaf € 30,00 per kamer per nacht
  Kapelsuite vanaf € 40,00 per kamer per nacht

  De prijs van dit Culinair nachtje weg in Almelo is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair nachtje weg in Almelo

Ontdek Almelo en overnacht in een uniek hotel. Heerlijk met uw partner of vrienden/vriendinnen de stad in! In dit hotel kunt u logeren in een ambiance die u nergens anders vindt. En dat op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almelo, met onder meer een theater, bioscoop en ontelbare gezellige restaurants en cafeetjes. Het 5-gangen diner wordt geserveerd op 100 meter afstand bij een bevriend restaurant.

Dineren in het voormalig Bankiershuis

Er wordt bij de LEDEBOER een heerlijk 5-gangen menu geserveerd. Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat het restaurant uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt u heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.

Kamers

Portier kamersDeze ruimte werd ooit gebruikt door de maatschappelijk werkster van de gevangenis. Nu is het een kamer die rust uitstraalt, mede door het gebruik van warme natuurlijk tinten. De kamer is voorzien van een eigen badkamer, maar het toilet vindt u op de gang.

Standaard kamersIn deze ruimte ontving de adjunct-directeur van de gevangenis zijn bezoekers. Nu is het een kamer met een klassiek-Italiaanse, bijna Venetiaanse sfeer.

Celblok kamersDit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan. De oorspronkelijke cellen zijn samengevoegd tot 6 comfortabele kamers (2 cellen groot) en 3 royale suites (3 cellen groot). De suites bieden naast extra ruimte ook meer comfort, bijvoorbeeld in de vorm van een bad of dubbele wastafel.

Celblok Deluxe kamersDit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan. De oorspronkelijke cellen zijn samengevoegd tot 3 royale celblok suites (3 cellen groot) De suites bieden naast extra ruimte ook meer comfort, bijvoorbeeld in de vorm van een bad of dubbele wastafel in vergelijking met de cel blok kamers.

Celblok SuiteVoormalige doorgang naar cellenblok.

Kapel SuiteSuite in de voormalige kapel van de gevangenen, met glas in lood details.

Cipier kamersVoormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin.

Cipier Suite
Voormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin. Beide kamers hebben een dakterrasje.

AppartementGesitueerd in voormalig directeurs woning. Het appartement is zeer ruim en is in bezit van een keuken; daarom zeer nuttig voor een langer verblijf.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een nachtje door te brengen in een echte gevangenis? Dan is er nu een bijzondere én heel onschuldige manier om dat te ervaren.

Op uw kamer

Bureau
Garderobe
Zithoek
Koffie- en theefaciliteiten
Minibar
Flatscreen TV
Radiofunctie op TV
WIFI
Douche
Föhn
Spiegel
Douchegel

In het hotel

Ontbijtbuffet
Minibar

32 kamers
Huisdieren zijn toegestaan

Roomservice
Wake-up service
Bagage opslag

Ligging

Een uniek hotel in Almelo met zowel romantische als prachtige design kamers. Iedere kamer is anders dus laat u verrassen door het grote aanbod. In dit hotel kunt u logeren in een ambiance die u nergens anders vindt. En dat op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almelo, met onder meer een theater, bioscoop en ontelbare gezellige restaurants en cafeetjes